InspirationRoslagen

 

pedagogisk verksamhetsutveckling

i äldreomsorgen

 

Inspirationsdagar för personal

Stora delar av samhället fungerar tack vara eldsjälar som engagerar sig till 100%. Dessa eldsjälar, som trivs med att på ett professionellt sätt finnas till för andra, förtjänar världens uppskattning för det som de gör. De förtjänar även inspiration och utrymme, så att de kan göra ännu mer.

 

Visst är det kul att gå hem från jobbet och vara "positivt trött" för att det som man lade ned sitt krut på, blev bra. Då orkar man tänka på att gå till jobbet imorgon också. För at få känna denna glädje så pass ofta att det går runt, behöver man ladda batterierna - både på fritiden, när man är ledig med familjen, och på arbetstid med kollegorna.

 

Inspirationsdagar går att planera utifrån personalens och verksamhetens önskemål. Ingenting är omöjligt!

 

Allt pedagogiskt arbete syftar till att pedagogen ska bli över. När lärandet väl kommit igång, när deltagarna fått fotfäste i det som är nytt, ska de kunna köra på för egen maskin. För att detta ska fungera, måste det vara kul att lära sig - och kul är det när man lyckas. Inspiration Roslagen sätter igång lärprocesser, där deltagarna kommer att lyckas utifrån den unika uppsättning talanger och intressen som var och en har.

© Inspiration Roslagen